tiistai 21. lokakuuta 2014

Meikän uusi kulkupeli, täti-auto.

Taas on semmoset parisen viikkoa vierähtänyt viime postuaksesta, pahoittelut. Mitä mä nyt oon tehny, niin on ainoastaan kotona oleskelua, ruuanlaittoa, leipomista, lenkkeilyä ja käynyt toki töissä että talli hommissa. Perus arkea. Viime viikonloppuna olinkin ihan 'koti-kotona' ja vietettiin illat siskon kanssa tikaten villasukkia ja katsoen televisiota yö myöhään, kissa kainalossa ja suklaa levy vieressä. Välillä on vaan niin kivaa viettää oikein rentouttava viikonloppu. Leivoin aivan ihania vadelma-valkosuklaa muffinseja vanilijakuorutteella, ja voin sanoa etteikö ruoka-orgasmi ollut lähellä! Noi häipyi kyllä aika pian lautaselta jolle ne sitten illalla jätin!
Tänään kävin T:n kanssa taas 5,6 kilsan hölkkä lenkillä, viimeiset 400 metriä vetäen intervalleja, 5 sekunnin nopeammalla tempolla ja 20 sekkaa hölkäten hitaammin, ja taas uudestaan, noin 6-7 vetoa. Ah että kui väsynyt mutta samalla hyvä olo tuli! happikin kulkee tällasella kylmällä säällä paljon paremmin kuin esm. kesällä. 
Puhuttiin myös että pitäisikö ruveta käymään salilla, ihan oikeasti tällä kertaa. Mua lähinnä kiinnostais erilaiset ryhmäliikka tunnit, mm. spinning/tanssi/bodypumpit-atackit mitä kaikkia niitä nyt on. Käytiin tutustumassa EasyFit salilla, siellä eräs ystävällinen henkilö näytti meille paikkoja, ja päätettiin nyt siis lähteä joku päivä käymään salilla. Tullaan varmasti olemaan täysin hukassa siellä, mitä tehdä ja miten, mutta eiköhän jokainen meistä ajallaan opi. Huomautus asiaan, niin en todellakaan aio ruveta treenaamaan itseäni fitness kuntoon, enkä muutenkaan ylikuntoon ja niin ettei mulla olisi minkäänlaista rasvaprosenttia : D ois vaan kiva saada vähän enempi voimaa ja kuntoa myös tuon juoksu lenkkeilyn ja ratsastuksen lisäksi, koska monipuolista liikuntaahan kovin kehotetaan harrastamaan. Ainakin mä voisin hyvällä omalla tunnolla sitten syödä myös niitä herkkuja herkkupäivinä!
Huomenna ois suuntanan iskän kanssa kaustisen harjoitusravit kera kahden hevosen heti töitten jälkeen, ja sen jälkeen oonkin varmasti aivan naatin taatti että nukku-matti tulee varmasti aikaisin silloinkin, kuten myös tänä yönä tulee : D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti